Köpvillkor


Carolicykel.se - webshop administreras och sköts av Caroli Cykel HAH. Större delen av det broschyrmaterial som finns till beställning på carolicykel.se - webshop produceras av Webbdesign Malmö.

Leverans
De varor du beställer från carolicykel.se - webshop levereras inom Sverige av Posten, som brev, postpaket eller företagspaket beroende på varornas vikt.

Leveranstid inom Sverige är max 7 arbetsdagar räknat från den dag beställningen godtjändes.

Om varan saknas i lager är leveranstiden  max 14 dagar.

I de fall du har beställt varor och leveransen skulle kunna komma att bli försenad från carolicykel.se , meddelar vi dig via e-post eller telefon. Alla eventuella förseningar hos det fraktföretag som hanterar din leverans, ligger dock utanför Caroli Cykels ansvar.

Priser
Alla priser i carolicykel.se - webshop visas i svenska kronor och inklusive eventuell moms. Carolicykel använder Posten som fraktleverantör och varorna skickas med postförskott, vilket innebär att du som kund betalar frakten vid leverans. Du kan se postens frakt-priser här. Generellt är kostnaden för en vanlig cykel inom Sverige ca. 590kr.

Betalsätt
Caroli Cykel godkänner betalning med kreditkort samt fakturabetalning och delbetalning via Ecster AB. Ingen extra avgift debiteras vid betalning med kreditkort.

Kreditkort
Caroli Cykel accepterar betalning med Visa eller Mastercard. Kreditkortet måste vara registrerat i samma land som datorns IP-adress. Vid betalning med kreditkort ska du uppge ditt kreditkortsnummer och kortets giltighetstid.  Själva transaktionen sker på en sida för betaltjänster som hanteras av Nets. Dina uppgifter krypteras där med hjälp av den senaste SSL-tekniken (Secure Socket Layer), vilket garanterar att ingen utomstående kan komma åt informationen. Caroli Cykel får aldrig tillgång till dina kortuppgifter.

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har du rätt att returnera beställda varor inom 14 dagar, räknat från och med den dag du mottagit varorna. Du måste meddela Caroli Cykel senast inom 14 dagar från det att du mottagit varorna, om du vill utnyttja din ångerrätt. Meddelande om detta kan lämnas via e-post: info@carolicykel.se. Eventuella returer ska sändas till Caroli Cykel, Rörsjögatan 4, 211 37 Malmö . Caroli Cykel förbinder sig att inom 30 dagar från det att varorna returnerats till oss, ge dig full återbetalning för de returnerade varorna, fraktkostnaden exkluderad. Varorna ska returneras till Caroli Cykel i helt och oanvänt skick. En eventuell returfrakt bekostas inte av Caroli Cykel.

Returadress:
Caroli Cykel HAH
Rörsjögatan 4,
211 37 Malmö

Reklamation:

Du kan reklamera skadat eller felaktigt gods. Du måste ha kontaktat oss inom 7 arbetsdagar.

Personuppgifter
Caroli Cykel samlar endast in de personuppgifter vi som leverantör behöver för att kunna uppfylla våra åtagande mot dig som kund. Telefonnummer och e-postadress är obligatoriskt att uppge då vi vid eventuella problem eller frågor kring din beställning kan behöva komma i kontakt med dig. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen. Detta innebär bland annat att dina uppgifter förvaras på ett säkert sätt, och att vi förbinder oss att inte sprida dina uppgifter till obehörig part. Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka av dina uppgifter vi har sparade hos oss. Du har även rätt att få felaktiga uppgifter korrigerade. Du ansvarar själv för att förvara ditt valda användarnamn och lösenord på sådant sätt att de inte kan komma att användas av obehörig person. Vid betalning med kreditkort eller internetbank kopplas du upp mot en säker sida som hanteras av Nets/BBS vid kortbetalning och Ecster AB vid delbetalning. Caroli Cykel får aldrig tillgång till de eventuella kortnummer, personnummer eller koder som du då uppger vid din betalning.

En av CaroliCykel.se's huvudsakliga uppgifter är att informera om nya cykelmodeller och modellspecifikationer till våra kunder. Därför kan dina uppgifter komma att användas vid framtida utskick av modellinformation via brev eller e-post, eller för att vi med hjälp av avidentifierade uppgifter ska kunna sammanställa statistik.

Genom att genomföra en fullständig beställning på carolicykel.se - webshop godkänner du också att Caroli Cykel hanterar dina uppgifter i enlighet med ovanstående.


 

En webbshop från OpenCart
Caroli Cykel © 2020